— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Traplift voor smalle trap met tussenbordes

 • Smalle trap met tussenbordes
 • Oplossing om veilig naar boven te gaan met mogelijkheid om het bordes af te stappen
 • Mogelijkheid om achteruit te rijden

PROBLEEM

Bij mevrouw D.Y. in La Hulpe staat een behoorlijk smalle trap met een tussenbordes. Op het tussenbordes is een deur voorzien die naar het toilet leidt. Mevrouw zocht dus een oplossing om veilig naar boven te gaan met mogelijkheid om op het bordes af te stappen en gemakkelijk het toilet te betreden. Bovendien zocht D.Y. een manier om haar stoel netjes te parkeren als die niet gebruikt wordt.

OPLOSSING

Omdat het gaat om een behoorlijk smalle trap, hebben wij onze traplift One aangeboden. Deze traplift biedt de mogelijkheid om achteruit te rijden waardoor er minder plaats nodig is voor de knieën en dus gemonteerd kan worden op een smalle trap. De lift werd zodanig gemonteerd dat er makkelijk kan afgestapt worden op het tussenbordes alvorens de rit verder te zetten. Mevrouw kan dus gemakkelijk de eerste drie treden overbruggen met haar traplift om naar het toilet te gaan, daarna terug naar beneden rijden of de rit naar boven verder zetten. Beneden werd ook een parkeerbocht voorzien waardoor de traplift netjes aan de zijkant van de trap kan worden geplaatst als deze niet wordt gebruikt.

Al onze liften zijn op maat.

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een lift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elke situatie vinden wij een oplossing. De monteur van elke lift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een lift op maat.
 • Steeds op maat
 • Betaalbaar in onderhoud
 • Verschillende afmetingen en vermogens mogelijk
 • Helpservice 24/24 - 7/7 (ook op zon- en feestdagen)
 • Meer dan 50 jaar ervaring & know-how
Ja, ik wil een offerte

Onze vestigingen

Voor een bezoekje aan onze sfeerruimte verzoeken wij u vriendelijk ons te contacteren voor een afspraak in onze showroom in Waregem of Wemmel.

Zo garanderen wij u een persoonlijk onthaal en voldoende tijd om naar uw plannen te luisteren.
Onze vestigingen
service 24/24 - 7/7

België

 • Waregem (Showroom)
  Mannebeekstraat 3
  B-8790 Waregem
 • Wemmel (Showroom)
  Heide 7
  B-1780 Wemmel
 • Wilrijk
  Prins Boudewijnlaan 321
  B-2610 Wilrijk
 • Thimister-Clermont
  Rue du Bosquet 3
  B-4890 Thimister
 • Charlerloi
  Rue de Namur 17/A
  B-6041 Charleroi
Ja, ik wil een showroombezoek aanvragen

Een lift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte lift. We overwegen met u de voor-en nadelen per lift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de lift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze liften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 liften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een lift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type vinden wij een oplossing. De monteur van elke lift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een lift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten